Predstavljanje Inkluzije na PHILEA forumu 2023.

 

 

  Objavljeno:   25.05.2023, 07:10h      

Inkluzija Šibenik predstavila se na tvrđavi Sv. Ivana u sklopu PHILEA foruma 2023. koji se održava u Šbeniku od 23. do 25. svibnja 2023. u suorganizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Međunarodna organizacija PHILEA - Philanthropy Europe Association, nastala spajanjem dvije europske organizacije ključne za razvoj filantropije u međunarodnom kontekstu: European Foundation Centre (EFC) i Donors and Foundations Networks in Europe – Dafne. Na PHILEA Forumu sudjeluje više od 700 predstavnika zaklada iz cijele Europe i svijeta s misijom jačanja uloge zaklada kao katalizatora promjena i graditelja mostova između zajednica, različitih sektora i generacija, povezujući i razmjenjujući iskustva sa svrhom unapređenja budućeg djelovanja. Svi sudionici se uključuju u strukturirane sadržaje Foruma (razgovori, paneli, radionice, studijske posjete), a ove godine je glavna tema događanja prikazana u naslovu "Novi kompas za Europu".

  

  

Centar za socijalnu inkluziju Šibenik korisnik je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za stabilizaciju i razvoj udruge