"Kreativno inkluzivno - otkrijte radno-okupacijske čarolije u Inkluziji Šibenik!"

 

 

  Objavljeno:   26.05.2024, 13:57h      

Centar za socijalnu inkluziju Šibenik pružatelj je socijalnih usluga za osobe s intelektualnim teškoćama, s ciljem stvaranja društva jednakih mogućnosti i ravnopravnog sudjelovanja.

Naš rad uključuje i radno-okupacijske aktivnosti kroz koje korisnici izrađuju dekorativne i uporabne predmete.

Ova usluga omogućava radne aktivnosti za one koji nisu u mogućnosti pronaći posao na otvorenom tržištu rada.

Izlaganjem i prodajom svojih rukotvorina, sudionici stječu osjećaj korisnosti, društveni status, identitet i materijalna primanja.

Kroz 20 godina našeg djelovanja ostavrili smo suradnju s brojnim poslovnim subjektima u Šibeniku i šire, uključujući Nacionalni park Krka i Kornati, dm-drogerie markt i Tvrđavu Kulture.

Naši proizvodi krase Srednjovjekovne sajmove i Adventuru Šibenik, gdje izlažemo unikatne predmete s motivima šibenskog područja.

Svaki proizvod ručno je izrađen s ljubavlju i pažnjom, te predstavlja plod kreativnosti sudionika. Ovi jedinstveni komadi pričaju priču o trudu, upornosti i radosti stvaranja.

Naši sudionici dokazuju kako se prepreke mogu prevladati uz pružanje prilika i odgovarajuću podršku.

Ovim rukotvorinama unosite ljepotu u svoj dom i podržavate inkluziju, pružajući priliku za osobni rast i kreativni izraz. Pridružite nam se u slavljenju različitosti i kreativnog izražavanja uz ove predivne proizvode.

 

Centar za socijalnu inkluziju Šibenik korisnik je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za stabilizaciju i razvoj udruge